Pokemon Algemeen, Pokemon Nieuws

McDonalds 25th Anniversary Pokemon Nederland

25th Anniversary McDonalds Pack

McDonalds 25th Anniversary Pokemon Nederland. Iedereen eet regelmatig bij de McDonald’s, vanwege de lekkere snacks en het gemak in de Nederlandse samenleving. Eten bij Mcdonalds is voor de meeste een echte traktatie voor zowel volwassenen als kinderen. De Pokemon Company is een samenwerking aangegaan met McDonalds voor de viering van het 25-jarig bestaan van Pokemon. Hiermee hebben ze nieuwe speeltjes ontworpen bij een aanschaf van een Happy Meal. Bij elke aankoop van een Happy Meal ontvang je tijdelijk een pakje Pokemon kaarten zolang de actie strekt.

Voor de echte verzamelaars is het mogelijk om de speeltjes ook los te verkrijgen bij de kassa voor 1,75 euro per stuk. Echter is er landelijk een besluit gekomen vanuit het Hoofdkantoor dat het niet mogelijk is om grote aantallen op te kopen. Deze maatregel is in acht genomen om handelaren tegen te gaan, waardoor kinderen geen speeltjes meer kunnen krijgen bij het aanschaffen van een Happy Meal. De geruchten gaat dat wekelijk nieuwe pakjes bij de McDonalds komen. De inhoud van de pakjes zullen wel hetzelfde blijven.

Wat is het verschil tussen de McDonalds kaarten en de reguliere?

De pokemon kaarten van McDonalds zijn speciaal gemaakt voor het 25-jarige bestaan van Pokemon. Dit is ook een specifieke set met de focus op McDonalds, wat het zo speciaal maakt. Daarnaast zit er een stamp van de 25th Anniversary op alle kaarten. De oplage van de set is ook gelimiteerd vanwege de lage oplage welke alleen verkrijgbaar zijn tijdens de actieperiode. Dus wees er snel bij en grijp de kans om je set compleet te maken nu het nog kan!

25th Anniversary McDonalds Pack

25th Anniversary McDonalds Pack

De McDonalds Pokemon 25th Anniversary Set

De set is relatief klein welke bestaat uit 50 kaarten. De enige kaarten die erin voorkomen zijn de drie starter Pokemons van elke generatie. Hierin zijn de starter Pokemons van alle 8 generaties opgenomen in de set plus Pikachu. 25 verschillende kaarten, maar hoezo bestaat de set uit 50 kaarten? Een McDonalds pakje bestaat uit 4 kaarten. 3 normale kaarten en 1 holo-foil kaart (glimmende). Hierdoor kan je elke kaart verkrijgen in een non-holo en holo vorm. Als je je set compleet wilt maken, is aankomende maand het geschiktste tijdstip om je pakjes te bemachtigen bij de McDonalds! Wees er snel bij want op=op!

 

Meer informatie over de actie is te vinden op de website van McDonalds zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *