Pokemon Algemeen, Pokemon Nieuws

Pokemon Champions Path de nieuwste reeks

Pokemon Champions Path

Pokemon Champions Path de nieuwste reeks

Binnenkort is het weer zo ver en dan komt er een nieuwe reeks uit van Pokemon. Het gaat hier om de serie ”Champions Path”. Deze zijn momenteel al te preorderen. Helaas zijn er voor deze kleine serie geen booster boxen beschikbaar. Maar gelukkig wel Elite Trainer Boxen, losse packs, pinboxen en toolkits. Pokemon Champions Path zal een van de populaire sets worden van 2020!

Wanneer komt deze nieuwe reeks uit?

Deze serie zal op 25 september 2020 uitkomen in de winkels. Goed nieuws voor alle echte pokemonfans en verzamelaars. Er zitten namelijk hele vette nieuwe kaarten en collectors items in deze set. Heb jij ze al besteld?

Pokemon Champions Path

Meer informatie over deze reeks

Serie: Swords & Shields
Datum: 25 september 2020
Aantal kaarten: 70
De pakjes zullen niet los verkocht worden, dus je zult ze via speciale toolkits en Elite trainer boxen moeten verkrijgen. Deze serie speelt zich af in de Galar-regio. Er komen 15 nieuwe Pokemon V kaarten uit en 3 VMAX kaarten. Verder zullen er 19 traingskaarten in zitten en een speciale energiekaart.

Wij hebben erg veel zin in deze nieuwe reeks Champions Path. Het gerucht gaat dat er een hele vette Charizard in komt te zitten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *