Pokemon Algemeen, Pokemon Nieuws, Uncategorized

Pokemon Eevee Heroes met de focus op Eeveelutions!

Eeveelutions

Nog ruim één maand te gaan voor in Japan een nieuwe Pokemon set uitkomt van de Sword & Shield uitbreiding! Deze set is momenteel al hier te pre-orderen bij TCGPokemon! De set staat nog niet op de planning in de Engelse variant, maar wees niet getreurd hij komt wel uit in de Japanse editie. De release van deze set is erg gewild, vooral bij de Eeveelutions collectors! Eevee Heroes zal één van de populairste set worden in Japan!

Waar zal de Japanse set uit bestaan?

De set Pokémon Eevee Heroes zal 28 Mei 2021 uit komen in Japan. De set bestaat uit 69 kaarten met secret rare kaarten, welke momenteel nog niet bekend zijn. Alle acht vormen van Eeveelutions zitten in de set in de vorm van V kaarten: Vaporeon V, Jolteon V, Flareon V, Espeon V, Umbreon V, Glaceon V, Leafeon V en Sylveon V! Daarnaast zullen 4 van deze kaarten ook tevoorschijn komen in VMAX vorm.

Japanese May Set S6a Eevee Heroes First Info Revealed, All 8 Eeveelutions  Get a V Card Read more on PokeGuardian https://t.co/... - Poke Investor
Eevee Heroes (dummy)

Meer informatie over de set Eevee Heroes

Serie: Swords & Shield
Datum: 28 Mei 2021
Aantal kaarten: 69

Pokemon Eeveelutions

Pokemon Eeveelutions


Eeveelutions

De set wordt uitgebracht in drie verschillende boxen:

  • Eevee Heroes Booster Box
  • Eevee Heroes VMAX Box
  • Eeveelutions Set Box

De pakjes zijn niet los te verkrijgen, maar wel in de boxen. Een booster box van Eevee Heroes bevat 30 booster packs met 5 kaarten per pakje. De VMAX bos bevat 8 booster packs en een VMAX promo card pack waarvan de inhoud natuurlijk nog onbekend is. Ten slotte is er een Eeveelutions set! Het is een speciale box die alleen uitkomt in de Pokemon Centers in Japan. De product bevat 60 booster packs (2 booster boxen), 64 kaart hoesjes, een deck box, een kaarten opbergbox en een VMAX promo pack!

Wees er snel bij en grijp je kans om je Pokemon Eevee Heroes Booster Box hier te pre-orderen bij TCGPokemon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *