Pokemon Algemeen, Pokemon Nieuws

Pokemon Evolving Skies, de nieuwe Augustus set!

Pokemon Sword & Shield 7 Evolving Skies

Pokemon Evolving Skies, de nieuwe Augustus set!

Aankomende zomer is het weer zover en dan komt de Pokemon Sword and Shield 7 Evolving Skies uit. De serie verwijst naar de Japanse sets Sky Stream en Towering Perfection (S7R en S7D). In deze set komen net als in de set van SS6, booster boxen, elite trainer boxes, sleeved booster packs en andere checklanes beschikbaar op de markt. De logo van de set staat in teken van de kleuren van de Pokemon Rayquaza.

Wanneer komt de nieuwe uitbreiding uit?

De Serie zal op 27 Augustus 2021 uitkomen in de winkels en bij TCGPokemon. De geruchten gaan dat er kaarten van Eevee Heroes in de set kan zitten. De ‘Evolving’ in de naam van de set kan refereren naar Eevee Heroes. Er zit namelijk ook een Eevee kaart in in Eevee Heroes met een Rayquaza als afbeelding op de achtergrond.

De twee Japanse set van SS7 wordt gereleased op 9 Juli 2021 in Japan. Elke set bevat 67 kaarten zonder de secret rares. Towering Perfection zal de Pokemon Duraludon vertegenwoordigen en zal zich focussen op de Single Strike kaarten, terwijl Sky Stream Rayquaza zal vertegenwoordigen met de focus op Rapid Strike kaarten. De set zal kort uitkomen na de nieuwe items die Pokemon Trading Card Game heeft aangekondigd, namelijk de Ice Rider Calyrex V box, Shadow Rider Calyrex V Box en de Marnie Premium Tournament Collection Box.

Pokemon Sword & Shield 7 Evolving Skies

Pokemon Sword & Shield 7 Evolving Skies

Meer informatie over de Evolving Skies reeks

Serie: Swords & Shield 7
Datum: 27 Augustus 2021
Aantal kaarten: nog onbekend, wordt later bekend gemaakt

Verdere informatie over de set wordt in een later stadium bekend gemaakt voor onze Pokemon verzamelaars! De Elite Trainer Box kan misschien als SS6 worden uitgebracht in twee verschillende varianten.

 

Bestel de nieuwe set Evolving Skies hier bij TCGPokemon!
Meer informatie over de set is hier te vinden op Pokebeach!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *