Pokemon Algemeen, Pokemon Nieuws

Pokemon GO has been introduced as the new Holiday Set!

pokemon go logo font

Pokemon Sword and Shield 10 Astral Radiance is nog geen eens uit en The Pokemon Company heeft alweer de volgende gave set aangekondigd, namelijk Sword and Shield 10.5 de Pokemon Go Set! Dit is weer een holiday set net als de voorgaande series Hidden Fates, Champions Path en Shining Fates. Hierbij komen er geen booster boxen op de markt.

Wat is Pokemon Go eigenlijk?

The Pokemon Company heeft na 2 jaar testen en ontwikkelen het spel op 6 Juli 2016 uitgebracht in de Verenigde Staten, Australie en Nieuw Zeeland. Vervolgens werd het spel in Juli en Augustus uitgebracht in de rest van de wereld. Het spel werd een groot succes in Nederland waarbij massaal mensen de straten op gingen om Pokemons te vangen, hun team uit te breiden en Gyms te veroveren. Vijf dagen na de uitgave van het spel steeg het aandeel van Nintendo met 25% door het aantal dagelijkse actieve spelers. Vijf jaar na de officiele lancering van Pokemon Go is het spel al meer dan 632 miljoen keer gedownload.

Pokemon Go was een spel wat te spelen wat op de mobiele toestellen. Spelers moesten fysiek kilometers afleggen om het spel te kunnen spelen. In Nederland was een van de hotspots waarbij je de beste Pokemons kon vangen in Kijkduin, vlakbij de strand. Tot de dag van vandaag zijn er nog redelijk veel mensen actief in het spel van Pokemon Go.

The Pokemon Company is van plan om Pokemon Go een nieuw leven in te blazen in de vorm van de Trading Card Game in de Sword and Shield 10.5 set!

Welke producten komen er van de nieuwe Holiday Set?

Pokemon zal voor de Pokemon GO serie de volgende producten uitbrengen:

  • Pokémon TCG: Pokémon GO Elite Trainer Box
  • Pokémon TCG: Pokémon GO Pokémon Center Elite Trainer Box Plus
  • Pokemon TCG: Pokémon GO Premium Collection
  • Pokémon TCG: Pokémon GO Special Collections
  • Pokémon TCG: Pokémon GO Collection
  • Pokemon TCG: Pokémon GO Tin
  • Pokémon TCG: Pokémon GO Poké Ball Tins
  • Pokemon TCG: Pokémon GO Mini Tins
  • Pokémon TCG: Pokémon V Battle Decks
  • Pokémon TCG: Pokémon Pin Collections

Pokemon Go Team Special Collection Mystic                Pokemon GO Special Collection Team Valor                  Pokemon GO Special Collection Team Instinct

De bovengenoemde producten zijn hier te bestellen bij TCGPokemon. Levering van de producten zal rond Juli/Augustus zijn. Houdt de website geregeld in de gaten voor nieuws en updates!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *