Pokemon Algemeen, Pokemon Nieuws

Pokémon Sword and Shield 5 Battle Styles

Pokemon Battle Styles

Battle Styles is de vijfde uitbreiding van de set Sword & Shield die uitkomt op 19 maart 2021, een maand na Shining Fates. De set zal anders zijn dan de reguliere sets vanwege het nieuwe gameplay-mechanisme van verschillende aanvalsvormen die bekend staan in de set: Single Strike en Rapid Strike. Hiermee is het mogelijk om een tegenstander in één klap uit te schakelen met de Single Strike en onverwachte aanvallen uit te voeren met de Rapid Strike.

Aan de hand van de set Battle Styles krijgt de Trading Card Game een strategischere tactiek bij het samenstellen van hun Single Strike- of Rapid Strike deck.

In de set Battle Styles zijn verschillende soorten kaarten te vinden zoals: Single Strike Urshifu V, Rapid Strike Urshifu V, Single Tyranitar V en Rapid Strike Empoleon V. De eerstgenoemden zijn ook te vinden in de set in hun VMAX vorm.

Onlangs is door Pokebeach de complete card list bekend gemaakt, inclusief alle Full-Art kaarten, Hyper Rares, Secret Rares waaronder de Rainbow en Gold kaarten. Enkele hoogtepunten van deze set zijn:

  • Tyranitar Alternate Art
  • Victini VMAX Rainbow Rare
  • Phoebe Full Art Rainbow Rare
  • Shiny Houndoom Secret Rare Gold Card

De nieuwe set Battle Styles is binnenkort hier te pre-orderen bij TCGPokemon.

Battle Styles Secret Card List

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *