Pokemon Algemeen, Pokemon Nieuws

V-Union is eindelijk bekend! Vier kaarten vormen één Pokemon!

Mewtwo V-Union

Pokemon V-Union – Tijd om Exodia op te roepen, de eerste V-Union kaarten zijn eindelijk onthuld in Japan. Afgelopen December 2020 werd voor het eerst het V-Union-handelsmerk ontdekt.

Wanneer komt deze nieuwe reeks uit?

Een tijdje geleden had de Pokemon Company aangekondigd dat de Greninja V-Union, Mewtwo V-Union en Zacian V-Union te voorschijn zouden komen in drie verschillende decks. De decks zullen bestaan uit 60 kaarten en wordt uitgebracht op 20 augustus 2021 in Japan. Dit zullen de eerste producten zijn die op de markt komen in een V-Union vorm. De decks zullen anders zijn dat de normale decks. Ze worden ook geleverd met 6 booster packs van Sky Stream en Towering Perfection! De Engelse versie van V-Union zal zoals gewoonlijk wat later op de markt komen, namelijk 24 September 2021. Of de Engelse V-Union hetzelfde inhoud zal bevatten als de Japanse, wordt later bekend gemaakt!

 

Hoe zien de Pokemon V-Union kaarten eruit?

Vier kaarten vormen een V-Union Pokemon. Elke V-UNION Pokemon heeft meerdere Abilities en/of aanvallen — Greninja V-UNION heeft bijvoorbeeld drie Abilities en vier aanvallen. Je kunt al zijn Abilities gebruiken tijdens je beurt, maar uiteraard slechts één aanval per beurt. Het idee van een V-Union kaart is al eens eerder in het verleden gemaakt in de serie van Heartgold en Soulsilver. Hier bestonden kaarten uit twee delen, waar het hier uit vier delen bestaat.

Zacian V-Union

Zacian V-Union

Greninja V-Union

Greninja V-Union

Mewtwo V-Union

Mewtwo V-Union

 

Meer informatie over de Pokemon V-Union Reeks

Serie: Zal onderdeel zijn van Sword and Shield 7
Datum: 20 Augustus 2021 Japanse – 24 September 2021 Engelse
Aantal kaarten: nog onbekend, wordt later bekend gemaakt

Verdere informatie over de set wordt in een later stadium bekend gemaakt voor onze Pokemon verzamelaars. De V-Union box zal spoedig verkrijgbaar zijn bij TCGPokemon.

Voor informatie over de V-Union deck en/of boxen zal het hier te vinden zijn bij Pokebeach!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *